
EDEA 2025
Torsdag 17 - Söndag 20 juli
(Ankomst & Incheck: Onsdag 16)
Fotograf: Tatjana Brändén
Området ligger i närheten av Skogstibble kyrka, ungefär 25km utanför Uppsala.
För att undvika onödigt slitage på vägen inne på själva lajvområdet ska man inte köra in med bil förbi parkeringen om det inte är nödvändigt för att lämna eller hämta packning.
Bussförbindelser
Uppdateras inom kort
Priser
Februari
Mars - Juli
Juli
13 + år
7 - 12 år & Svartblod
0 - 6 år
750 kr
375 kr
0 kr
950 kr
475 kr
0 kr
1 100 kr
550 kr
0 kr
​Observera att du inte räknas som anmäld förrän du har betalat deltagaravgiften och att det är tidpunkten då du betalar som avgör vilken avgift du ska betala - inte när du skickat in din anmälan. ​​
​
För att komma till Edea utan vuxet sällskap måste du vara minst 15 år.
Barn som är under 7 år behöver inte anmälas. Alla som är 7 år och äldre behöver anmäla sig.
Eldstäder
Alla eldstäder ska föranmälas av "eldstadsansvariga" deltagare (i samband med deltagaranmälan) och det är krav på eldfat, brandsläckare och brandfilt, samt säkerhetskontrollering av arrangör/funktionär innan användning i samband med incheckning för varje individuell eldstad.
Först när en eldstad blivit ordentligt släckt med vatten får den gås ifrån, och under inga omständigheter får en brinnande eldstad lämnas utan övervakning.
Det är tillåtet att använda döda grenar och pinnar i skogen till eldning, men ingen annan ved kommer att erbjudas - därmed rekommenderar vi starkt att ni tar med er tillräckligt mycket ved eller kol hemifrån om ni planerar matlagning över eld.
Mat
Förutom en enklare frukostbuffé som endast erbjuds med garanti för upp till 50 förbokade gäster, kommer det inte att erbjudas eller serveras några andra fasta måltider av oss på plats. Däremot kommer det alltid gå att köpa sk. taffeltallrikar som inte innehåller varm, lagad mat men som definitivt är tillräckliga för att mätta även de hungrigaste tonårs-äventyrarna och de mest storvuxna av krigare. På Värdshuset Galna Galten på Edea kommer det också att finnas både kalla och varma drycker, diverse sötsaker och andra former av tilltugg - utan att krävas varken medtagna skålar, bägare eller bestick, eller att diska efter sig som gäst! Mer information om värdshusets in- och off-funktioner och hur betalning kommer att gå till bl. a. finner du på värdshusets egna sida -